Zangweekend Stage Vibes

Een bruisend, all inclusive zangweekend op een prachtige locatie!

Dompel je samen met andere zangfanaten onder in de wereld van Musical, Kleinkunst of Funk & soul, en presenteer het resultaat op het podium! Onder leiding van Anne Ermens (musical), Elke Rouwmaat (kleinkunst) of Rohan Poldervaart (funk & soul) werk je op zaterdag en zondag aan een paar meerstemmige nummers, die je op zondagmiddag aan elkaar en een publiek presenteert. Van tevoren krijg je alvast oefenmateriaal opgestuurd, zodat je in het weekend meteen de diepte in kunt. Op zaterdagavond is er een open podium en een singalong onder leiding van Elke Jansen. Kortom: een waar zangfeest, compleet met eten, drinken en een overnachting in het prachtige Akoesticum, nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater in Ede.

Voor wie

Heb je enige of ruime ervaring met meerstemmig zingen, dan is zangweekend Stage Vibes perfect voor jou! Twijfel je over je niveau? Neem dan contact op met de organisatie (Elke Jansen).

Aanmelding

Meedoen met Stage Vibes? Geef je gegevens en wensen door het inschrijfformulier. Na betaling van het inschrijfgeld (€ 50,-) via deze website of het inschrijfformulier is je inschrijving definitief. Het inschrijfgeld wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Yes! Ik meld me aan voor Stage Vibes!

 

DOCENTEN

Anne Ermens (Musical)

Anne Ermens studeerde Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en verdiepte zich verder in musical op de MusicAllFactory in Tilburg. Momenteel geeft Anne zangles in Breda en coacht ze ook online leerlingen in Nederland en België. Daarnaast staat ze op het podium met de Zingende Zeemeerminnen, wordt ze geboekt als voice-over en stemactrice, en geeft ze regelmatig zangworkshops aan bijvoorbeeld bedrijven. Met haar unieke en persoonlijke blogs, podcasts en social media posts bereikt ze inmiddels een grote groep volgers.

‘In mijn zanglessen en workshops leer ik mensen niet alleen beter zingen en performen, ik zorg ook dat ze zich veilig voelen om ruimte in te nemen, te experimenteren, op hun bek te gaan en daar ook lekker om te kunnen lachen.’ anne-ermens.com

Elke Rouwmaat (Kleinkunst)

Zangeres en dirigent Elke Rouwmaat is onder meer zangdocent aan ArtEZ conservatorium, Master Trainer in Estill Voice Training en Universal Course Instructor aan het Universal Voice Institute. Ze geeft workshops op maat aan zangers en groepen, waarbij ze vanuit repertoire werkt aan bewustzijn en training van klank en muzikaliteit. Als zangeres-pianist heeft ze een voorliefde voor kleinkunst, treedt regelmatig op met haar pianoshow ‘Elke Keer Anders’, en werkt als stemacteur voor studio’s.

‘Hoe mooi is het om zangers bewust te maken van alle mogelijkheden die ze met hun stem hebben, waarvan ze niet eens wisten dat ze het in zich hadden!’ elkezingt.nl

Rohan Poldervaart (Funk & soul)

Opgeleid als Docent Muziek specialiseerde Rohan Poldervaart zich na zijn conservatoriumopleiding in Utrecht in de lichte en ritmische koormuziek. In 2019 rondde hij zijn master en postmaster Rhythmic Choir Music af aan The Royal Academy of Aalborg in Denemarken. Rohan werkt internationaal (BE, DE, FIN, DK, China) als coach en trainer van muziekdocenten en dirigenten. Daarnaast is hij dirigent en artistiek leider bij vocal group The Baszment en Music Unites (muziekeducatieproject Metropole Orkest), en doceert hij koorleiding aan het conservatorium van ArteZ en Vocal Leadership (in school) aan Codarts Rotterdam.

‘Het meest fascinerende aan muziek vind ik het moment dat verhaal, klank en energie samenkomen in het nu.’ rpmusic.nl