Stichting Vocal Vibes is geboren in Arnhem op Valentijnsdag 2014, met als doel het promoten en bevorderen van zingen in groepsverband. ‘Zing, ontdek en ontmoet’ luidt het credo, dat doorklinkt in alle activiteiten. Team Vocal Vibes stelt zich voor.

Elke Jansen – artistiek en zakelijk leider

Mijn naam is Elke Jansen, en ik heb één grote passie: samen zingen. Inmiddels heb ik die passie ook tot missie verheven. Onder meer door het coachen van zanggroepen in alle soorten en maten, het schrijven van liedjes en koorarrangementen, in mijn rol als eindredacteur van ZINGmagazine, en last but not least: met Vocal Vibes. Mensen worden blij van zingen. Om deze liefde te kunnen delen, faciliteren en voeden vind ik het mooiste wat er is!

Mark Hiemstra – bestuurslid

Ik ben Mark Hiemstra, ondernemer in hart en nieren, maar ook zanger. Ik ben ongeveer vijf jaar geleden door Elke Jansen meegenomen naar de wereld van de zang. Ze liet mij voelen wat muziek en vooral zingen met je doet; het heeft mij gegrepen en nooit meer losgelaten. Wellicht heb je mij wel eens zien zingen bij projectkoor Vocal Virus, tijdens de Vocal Vibes Zangsessie, of hebben we samen een workshop gedaan. Naast zingen wil ik ook altijd wat bijdragen aan deze wereld. Als bestuurslid van stichting Vocal Vibes kan ik mijn zakelijke inzichten samenbrengen met mijn zangershart, en meebouwen aan zingend Nederland.

Sander Gieling – bestuurslid

Al sinds mijn jeugd ben ik als zanger actief in cabaret, musicalwerk en vocal groups. Inmiddels heb ik er deels mijn beroep van gemaakt, naast mijn werk als senior business consultant. Het leukste blijft samen muziek maken, en anderen helpen groeien in het bedrijven van die muzikale passie! In 2018 heb ik de Vocal Leadership opleiding afgerond aan Codarts (Rotterdam) en RAMA (Denemarken), en momenteel ben ik als zanger, zangcoach/dirigent en vocal percussionist verbonden aan meerdere ensembles. Het bestuurswerk dat ik onder meer voor Stichting EduVox en Stichting Vocal Pop and Jazz doe, is meer landelijk en internationaal gericht op muziekeducatie, kwaliteitsverbetering en evenementenorganisatie. Met het fantastische team van Vocal Vibes wil ik dat ook meer in mijn eigen regio doen!

Anne ten Barge – bestuurslid

Mijn naam is Anne ten Barge. Ik sta voor de kracht van kunst en cultuur. Het is dé bron om, als individu en met elkaar, te komen tot nieuwe verhalen. Om deze te ontdekken, te creëren en aan elkaar te vertellen. Dit pas ik toe in mijn eigen onderneming Theaterbureau de Rode Loper en als directeur van trainingscentrum Akoesticum in Ede. Als bestuurslid van Stichting Vocal Vibes vertel ik graag over de impact van het samen zingen. Ik zet mijn artistieke en zakelijke kennis in, mijn netwerk en expertise op financieringsmogelijkheden. Zodat zoveel mogelijk mensen hun stem ontdekken en ervaren hoe krachtig het is om deze samen te laten horen.

Hans van Santen – voorzitter

Mijn naam is Hans van Santen, ik ben vader van vier volwassen kinderen en in het dagelijks leven huisarts in Velp. Vier jaar geleden ben ik gaan zingen in een koor dat onder leiding stond van Elke Jansen. Hoewel muziek altijd wel belangrijk voor me was, was ik daar nog nooit echt actief in geweest. Inmiddels weet ik wat het met mij doet om te zingen: ik word er heel blij van. Het streven van Vocal Vibes – het bevorderen van zingen in groepsverband – spreekt me daarom enorm aan. Met heel veel plezier zet ik mijn bestuurlijke ervaring in om dit fantastische initiatief verder te helpen.