Ben jij 18-25 jaar en houd je van zingen?
Join het eerste en enige studenten-popkoor van Arnhem! 🔥
We zijn op 27 september gestart en hebben al een mooie groep bij elkaar, die iedere week groeit.

Voor wie
Ben jij 18-25 jaar, woon je in (de omgeving van) Arnhem en houd je (misschien wel) van zingen? Dan is het studenten-popkoor geheid een plek waar jij je snel zal thuisvoelen en nooit meer weg wilt. Ook niet-studenten zijn welkom, het gaat erom dat je kunt samen zingen met leeftijdsgenoten.

Ontladen, opladen, mooie muziek en nieuwe vrienden, wat wil je nog meer?

De vocal leaders
Het koor is in vakkundige handen van twee vocal leaders: Emmanouil Levendis en Yanique Klein Hesselink. Ze zijn allebei jong én ervaren en maken in no time van een verzameling individuen een gezellige, hechte muziekgroep.

Waar, wanneer
De repetities vinden plaats in het prachtige Huis van Puck aan Kazerneplein 6-2 (in Klarendal, een gezellige centrale buurt met veel cafeetjes), op woensdagen van 17.30u tot 19.00u (vakanties uitgezonderd).

Wat en hoe?
Het repertoire bestaat grotendeels uit eigentijdse en tijdloze popmuziek, dus nummers die op de radio hoort. De koorleden mogen ook altijd meedenken over nieuwe muziek. graag zelfs! Je gaat de nummers meerstemmig instuderen, en zult merken dat het al snel super goed klinkt. Er is aandacht voor bijvoorbeeld zangtechniek, gehoortraining, presentatie enzo, maar het belangrijkste is dat je gewoon lekker samen muziek maakt, ontspant en met een flinke shot energie de deur uitgaat.

En uiteraard van we ook optreden! Zodra het koor een stevige kern heeft, zul je ons regelmatig op een podium of gelegenheid horen zingen. Zo zijn we te horen bij het Vriendenconcert op 3 maart 2024, en plannen we ons eerste eigen optreden ergens eind juni 2024.

Kosten
Kom gerust een keer kijken, de eerste twee repetities zijn GRATIS!
Als je definitief doorgaat betaal je slechts 21,50 euro per maand, met een opzegtermijn van één maand. Dat is nog geen 6,50 per repetitie. (Ter vergelijking: voor een zangles ben je minstens 40 euro per uur kwijt…). Bovendien mag je als lid van het koor regelmatig gratis (of met veel korting) meedoen met een activiteit van Vocal Vibes, zoals een Pop-up of workshop.

Nieuwsgierig geworden?
Stuur een mailtje of appje naar 06-41326217 (Elke Jansen) of kom gewoon direct naar Huis van Puck, waar we je in het theatercafé tussen 17.15u en 17.30u opwachten.

Wie weet heb jij binnenkort er een geweldige hobby bij! ⚡️🎶 🤩

 

Koorfoto’s boven, links- en rechtsonder: Dekoor close harmony (studentenkoor Utrecht).
Fotocredits: Yan Kei Lo