Wat kun je allemaal doen met je stem, en welke activiteit past bij jou? Wil je lekker laagdrempelig samen zingen, laat je je graag inspireren in een workshop, zoek je avontuur of bezoek je graag concerten?

Samen zingen

Samen zingen kent geen niveau. Bij Vocal Vibes kun je áltijd laagdrempelig samen zingen. Ook als je (denkt dat je) niet kunt zingen 😊 Denk aan een singalong  zoals het Zangcafé of Kampvuurcafé: samen tijdloze en eigentijdse hitjes zingen, met de teksten op een scherm. Of een inloopkoor zoals de Pop-up of Sing it!: met z’n allen from scratch meerstemmig repertoire instuderen.

Workshops

Of je nou beginnend of gevorderd bent, van klassiek houdt of van hardrock; een workshop is where the magic happens. Beleef de sensatie van samen in die bubbel gaan, leer van een toegewijde professional, en laat je inspireren!

Kerstcarrousel

Info & Tickets

Op het podium

Ben jij een echte podiumtijger, of wil je dat juist ontdekken? Kom dan naar de Vocal Vibes Zangsessie, iedere laatste vrijdag van de maand in Huis van Puck. Laagdrempelig, inspirerend en oergezellig! Ook zijn er regelmatig workshops of projecten waar je kunt werken aan je podiumskills.

Concerten en events

Naast zangactiviteiten organiseert Vocal Vibes regelmatig concerten en events. Daar bewonder je de resultaten van een project,  workshop of samenwerking, of beleef je een bijzondere combinatie van activiteiten.

Kerstcarrousel

Info & Tickets

Zangcoaching

Je zingt graag en veel maar loopt wel eens tegen dingen aan? Technisch, muzikaal, mentaal? Bezorg jezelf een heerlijke dosis vitamine Z met een individuele zangcoaching. Elke Jansen helpt je in het verkennen, verdiepen en verrijken van je stem en geeft je gericht advies om verder te komen. Ook voor vocale ensembles.

Meer informatie