Stage Vibes on Stage!

Een spetterende interactieve eindpresentatie van Zangweekend Stage Vibes – gratis entree

Op zondagmiddag 11 juni 2023 opent Akoesticum Ede de deuren voor iedereen die van zingen houdt, voor de interactieve eindpresentatie van zangweekend Stage Vibes. Tientallen gevorderde zangers hebben zich gedurende twee intensieve dagen gestort op de stijlen Kleinkunst, Musical of Funk & soul, en presenteren het resultaat op het podium. Daarnaast wordt iedere presentatie uitgebreid met een interactief onderdeel, waarbij de betreffende docenten het publiek uitnodigen voor een kleine ‘proeverij’ van hun stijl. Tot slot is er nog een heerlijke singalong met iets ouds en iets nieuws, zodat iedereen zingend de zaal verlaat.

Het Stage Vibes-docententeam bestaat uit Anne Ermens (musical), Elke Rouwmaat (kleinkunst), Rohan Poldervaart (Funk & soul), Elke Jansen (singalong), Anne ten Barge (regie) en Sander Gieling (techniek en presentatie).

De inloop is vanaf 15u (gratis koffie/thee), en na afloop is er een gezellige borrel samen met de deelnemers. Reserveren hoeft niet, en de entree is gratis (vrijwillige bijdrage).

TIP: combineer dit culturele uitje met een wandeling in de prachtige bosrijke omgeving van Akoesticum!

PS: zelf op het podium staan als Stage Vibes-deelnemer? Aanmelden kan nog steeds!