Geef je zang een enorme boost!

Ga met een klein groepje een hele middag de diepte in en geef je (solo)zang een enorme boost!
In deze masterclass solozang krijg je niet alleen een individuele zangles van 20 minuten, maar leer je ook enorm veel door het luisteren en kijken naar anderen. Behalve van de docent ontvang je ook van alle deelnemers feedback, zodat je snel leert wat het effect is van de dingen die je probeert.

Voor wie?
√  Je zingt veel en bent een spons in alles wat ermee te maken heeft
√  Het podium trekt je enorm aan maar daar zijn nog wat issues te overwinnen 😉
√ Je bent bereid je goed voor te bereiden (het lied bij voorkeur uit het hoofd te kennen)

Meedoen als hospitant
Nog niet toe aan solo voorzingen? Of zin om van anderen te leren? Kom als hospitant!
Een middag lang kijken en luisteren naar anderen motiveert en inspireert enorm. Bovendien mag je zelf ook actief meedoen met gezamenlijke zangmomenten en het geven van feedback. Je zult zien dat je niet kunt wachten om ook een keer te soleren!

Let’s join voices & make magic 💚


Veel zingen = veel korting 😃

Word Actieve Vriend en boek ALLE Workshops (en vrijwel ALLE andere activiteiten) direct met 20% korting (in dit geval € 15,80)! De Vriendenkorting wordt toegepast in combinatie met een code bij het afrekenen.

Over de docent

Zangeres en dirigent Elke Rouwmaat is onder meer zangdocent aan ArtEZ conservatorium, Master Trainer in Estill Voice Training en Universal Course Instructor aan het Universal Voice Institute. Ze geeft workshops op maat aan zangers en groepen, waarbij ze vanuit repertoire werkt aan bewustzijn en training van klank en muzikaliteit. Als zangeres-pianist heeft ze een voorliefde voor kleinkunst, treedt regelmatig op met haar pianoshow ‘Elke Keer Anders’, en werkt als stemacteur voor studio’s.

‘Hoe mooi is het om zangers bewust te maken van alle mogelijkheden die ze met hun stem hebben, waarvan ze niet eens wisten dat ze het in zich hadden!’ elkezingt.nl

Over de niveaus

  1. Geen tot weinig ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  2. Enige tot ruime ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  3. Veel ervaring met zangles en/of (complexe) meerstemmigheid; trefzekere en toonvaste stem

Over annulering

  • Bij minder dan 5 aanmeldingen gaat de workshop niet door en wordt je bijdrage teruggestort.
  • Bij annulering tot 2 weken van tevoren krijg je het gehele bedrag terug, tot 1 week van tevoren de helft, en bij afmelding binnen een week voor aanvang is terugstorting niet mogelijk.