Een vrolijk galmende mix

Helaas, dit evenement is volgeboekt!

Meezingen met het carillon (ofwel: beiaard), we doen het allemaal wel eens. Lopend in de winkelstraat neurie je een bekend melodietje mee van de Beatles of ABBA, en werp je tussendoor even een blik op de toren waar de klanken vandaan komen.

Maar hoe leuk is het als je dat met een hele groep mensen tegelijk doet? Met de teksten op een scherm, en in live-verbinding met de Ă©chte carillon-speler? Het kan allemaal tijdens de Carillon-karaoke, op vrijdag 11 augustus bij Focus Filmtheater.

Voor de tweede keer bundelen beiaardier Bob van der Linde en Elke Jansen van Vocal Vibes hun krachten met een origineel orgel/zang-event, dat ditmaal plaatsvindt op het prachtige dakterras van Focus Filmtheater. In nauw overleg stellen ze een lijst samen met heerlijk meezingbare liedjes, van Simon en Garfunkel tot Elton John tot Nederlandse pophits.

Op het dakterras voegen stem- en carillonklanken zich onder leiding van Elke samen tot een vrolijk galmende mix. Tussendoor hebben de zangers en beiaardier Bob contact via een live-verbinding, en na afloop is er natuurlijk nog een gezellige meet & greet in Focus.

En dat allemaal gratis!
Aanmelding is wel verplicht (let op, maximaal 40 tickets), vanaf 1 juli via de website van Focus.

Let’s join voices and make magic 💚

 

Over de niveaus

  1. Geen tot weinig ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  2. Enige tot ruime ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  3. Veel ervaring met zangles en/of (complexe) meerstemmigheid; trefzekere en toonvaste stem