DIRECT NAAR DE SPONSORTICKETS

Mogen we u verleiden?

Op 1 en 2 juni 2024 schudt de Theaterkerk in Bemmel 3x op haar grondvesten met Temptation, de 2e grote theaterproductie van Vocal Vibes.

Zo’n 30 zangers en een band brengen een verhaal over liefde, drank, drugs, lust, en alle hoogte- en dieptepunten die daarmee gepaard gaan, verbeeld in onweerstaanbare popsongs. Lust voor oog en oor.

PR-middelen Temptation:

  • website, after-movie (openbaar)
  • 750 programmaboekjes bij shows (A5)
  • banner bij binnenkomst (3 shows)
  • tweewekelijks nieuwsbrief (2.400 lezers)
  • social media (3.000 volgers)
  • flyers & posters (>2000)

Word sponsor van Temptation en zet uw bedrijf op de kaart bij duizenden potentiële klanten!

* Sponsor – goud wordt op alle media als hoofdsponsor vermeld (deadline flyers/posters 1 mei).

Over Vocal Vibes
Ongetwijfeld kent u de verbindende kracht
van muziek, en samen zingen in het bijzonder. Stichting Vocal Vibes heeft er een missie van gemaakt: zoveel mogelijk mensen de magie van samen zingen laten ervaren.

Met het ambitieuze koorproject Temptation bereikt, verbindt en inspireert Vocal Vibes vele muziek- en zangliefhebbers. De stichting kan dit project financieel echter niet zonder hulp dragen.

Met uw bijdrage helpt u stichting Vocal Vibes een verhaal te vertellen dat resoneert en verbindt, door de kracht van muziek en theater.

Misschien ondersteunt u de missie van Vocal Vibes liever als geheel? Dat zou voor ons enorm waardevol zijn. Word algemeen sponsor, en draag bij aan een rijke cultuur en een gezonde, hechte samenleving.

Bespreek met ons de mogelijkheden:
sponsoring@vocalvibes.nl / 06-41326217