Workshop Kleinkunst olv Anne Ermens

Loop je warm voor:

  • Liedjes met een lach en een traan in je eigen taal?
  • Welluidend, verstaanbaar en betekenisvol leren zingen?
  • Het raken van andere mensen met jouw stem?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Onder leiding van docent Anne Ermens zing je een paar heerlijke Nederlandstalige nummers, met zowel aandacht voor zangtechnische onderwerpen als de overdracht. De workshop is geschikt voor zowel beginners als (licht) gevorderden. Anne: ‘In mijn workshops leer ik mensen niet alleen beter zingen en performen, ik zorg ook dat ze zich veilig voelen om ruimte in te nemen, te experimenteren, op hun bek te gaan en daar ook lekker om te kunnen lachen.’

Over de docent

Anne Ermens studeerde Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en verdiepte zich verder in musical op de MusicAllFactory in Tilburg. Momenteel geeft Anne zangles in Breda en coacht ze ook online leerlingen in Nederland en België. Daarnaast staat ze op het podium met de Zingende Zeemeerminnen, wordt ze geboekt als voice-over en stemactrice, en geeft ze regelmatig zangworkshops aan bijvoorbeeld bedrijven. Met haar unieke en persoonlijke blogs, podcasts en social media posts bereikt ze inmiddels een grote groep volgers.

anne-ermens.com

Over de niveaus

  1. Geen tot weinig ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  2. Enige tot ruime ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  3. Veel ervaring met zangles en/of (complexe) meerstemmigheid; trefzekere en toonvaste stem

Over annulering

  • Bij minder dan 15 aanmeldingen gaat de workshop niet door en wordt je bijdrage teruggestort.
  • Bij annulering tot 2 weken van tevoren krijg je het gehele bedrag terug, tot 1 week van tevoren de helft, en bij afmelding binnen een week voor aanvang is terugstorting niet mogelijk.

*Word Vocal Vibes Vriend en laat je verwennen!