Workshop Funk & soul – ADVANCED

Herken je dit:

  • Je kunt niet stilzitten bij goeie funk- en soulnummers
  • Je zou de soulzanger in jezelf wel wat willen voeden en spicen
  • Je houdt van een uitdaging en een beetje uit je comfort zone gaan

Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Onder leiding van Rohan Poldervaart ga je aan de slag met de feel en groove die funk en soul zo kenmerkt. Niet alleen door de groove in je lijf op te zoeken, maar ook via leuke improvisatie-oefeningen en circle songs*, waardoor je net buiten je comfort zone gaat en in no time samen heerlijk muziek aan het maken bent. Get in the groove & sing your heart out!

*Meer weten over circle songs? Zie/luister op YouTube bijvoorbeeld Bobby McFerrin of zomaar een groep improviserende zangers.

Wil je laagdrempeliger aan de slag met deze stijl? Kies dan voor Funk & soul – BASIC.

Over de docent

Opgeleid als Docent Muziek specialiseerde Rohan Poldervaart zich na zijn conservatoriumopleiding in Utrecht in de lichte en ritmische koormuziek. In 2019 rondde hij zijn master en postmaster Rhythmic Choir Music af aan The Royal Academy of Aalborg in Denemarken. Rohan werkt internationaal (BE, DE, FIN, DK, China) als coach en trainer van muziekdocenten en dirigenten. Daarnaast is hij dirigent en artistiek leider bij vocal group The Baszment en Music Unites (muziekeducatieproject Metropole Orkest), en doceert hij koorleiding aan het conservatorium van ArteZ en Vocal Leadership (in school) aan Codarts Rotterdam.

Over de niveaus

  1. Geen tot weinig ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  2. Enige tot ruime ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  3. Veel ervaring met zangles en/of (complexe) meerstemmigheid; trefzekere en toonvaste stem

Over annulering

  • Bij minder dan 15 aanmeldingen gaat de workshop niet door en wordt je bijdrage teruggestort.
  • Bij annulering tot 2 weken van tevoren krijg je het gehele bedrag terug, tot 1 week van tevoren de helft, en bij afmelding binnen een week voor aanvang is terugstorting niet mogelijk.

*Word Vocal Vibes Vriend en laat je verwennen!

Ontvang je onze Nieuwsbrief al?