Zingen met attitude

Lijkt het je wat om:
√ Met een groep de lekkerste R&B-muziek te zingen?
√ Te leren hoe je dit ontspannen en zonder rem kunt doen?
√ De harmonische rillingen over je lijf te voelen lopen?

Dan is de workshop R&B zeker iets voor jou!

In de workshop R&B leer je welke snufjes je nodig hebt om de lekkerste R&B-muziek ‘met attitude’ te zingen. Oftewel: met ontspanning, overtuiging en plezier.

Docent Nanko Meiborg, zelf een fanatiek soul- en R&B-zanger, heeft de afgelopen jaren zijn ‘Fysiek Zingen’-methode ontwikkeld en gepraktiseerd. Nanko: ‘Door lijf en stem meer in verbinding met elkaar te brengen krijg je meer controle over je klank, volume en intonatie, waardoor je direct ook zelfverzekerder zingt. Door simpele driestemmigheid, en door geen bladmuziek te gebruiken kun je nóg meer opgaan in de muziek.’

Op deze manier ontstaat tijdens de workshop in no time een groovy zanggroep, waarbij Nanko put uit het repertoire van R&B-artiesten als Daniel Caesar, D’Angelo, Usher, Whitney Houston en Erykah Badu.

In deze advanced workshop werk je ook zonder bladmuziek, maar wordt wel verwacht dat je je thuis voorbereid met behulp van oefen-mp3’s.

 

Voor wie?
Dit is een Advanced workshop, gericht op niveau 2-3 op 3 (zie ook toelichting onderaan)
√  Je hebt al de nodige ervaring en zoekt verdieping
√ Je bereidt je graag voor om sneller tot muziekmaken te komen
√  Je houdt van tempo in de workshops, en het werken met anderen die óók voorbereid zijn

De inschatting van je niveau maak je zelf, maar bij vragen/onzekerheid hierover kun je altijd even mailen.

Combi-pakket
Indien genoeg plek over, krijgen deelnemers aan de Advanced workshop ongeveer een week van tevoren de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs de Basic workshop erbij te boeken. In dat geval heb je een laagdrempelige start (12.30-14u) van de middag, waarbij alle basics van de stijl voorbijkomen, én je heerlijk kunt inzingen.

 

Let’s join voices & make magic 💚

 

Veel zingen = veel korting 😃
Word Actieve Vriend en boek ALLE Workshops (en vrijwel ALLE andere activiteiten) direct met 20% korting!
De Vriendenkorting wordt toegepast in combinatie met een code bij het afrekenen.

Over de docent

Nanko Meiborg (1992) vond zijn liefde voor soul toen hij Donny Hathaway hoorde. Vanaf zijn twaalfde volgde hij zanglessen, later kwam daar gitaar- en pianoles bij. Op het conservatorium Arnhem deed hij de opleiding hoofdvak zang, waar hij met een 9 voor slaagde. In 2017 werd hij aangenomen in vocal group MAZE Voices van Merel Martens, waar hij zich ook bekwaamde in het arrangeren en later co-dirigent werd. Onder het label NankoSoul heeft Nanko meerdere EP’s uitgebracht (check Spotify). De laatste jaren heeft hij zijn ‘FysiekZingen’-methode ontwikkeld en toegepast in de zangpraktijk. Nanko geeft onder meer privé-zangles en (koor)workshops, en organiseert regelmatig zangweekends en -vakanties.

fysiekzingen.nl

Over de niveaus

  1. Geen tot weinig ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  2. Enige tot ruime ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  3. Veel ervaring met zangles en/of (complexe) meerstemmigheid; trefzekere en toonvaste stem

Over annulering

  • Bij minder dan 15 aanmeldingen gaat de workshop niet door en wordt je bijdrage teruggestort.
  • Bij annulering tot 2 weken van tevoren krijg je het gehele bedrag terug, tot 1 week van tevoren de helft, en bij afmelding binnen een week voor aanvang is terugstorting niet mogelijk.