Workshop Ukelele & zang

De Ukelele, je weet wel: dat geinige kleine gitaartje met die vrolijke sound. Als je bedenkt dat:

  • Dit instrument niet ingewikkeld is om te leren spelen
  • Je met een paar akkoorden al vele liedjes kunt begeleiden
  • Anne Ermens de perfecte docent is voor de combinatie van ukelele & zang

Dan aarzel je geen seconde en zorgt ervoor dat jij een van de tien gelukkigen bent om deze workshop te mogen volgen! Je hoeft niks voor te bereiden, en hoeft ook geen ukelele mee te nemen. Deze workshop is leuk voor iedereen die graag zingt en geen (of weinig) ervaring heeft met ukelele.

Over de docent

Anne Ermens studeerde Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en verdiepte zich verder in musical op de MusicAllFactory in Tilburg. Momenteel geeft Anne zangles in Breda en coacht ze ook online leerlingen in Nederland en België. Daarnaast staat ze op het podium met de Zingende Zeemeerminnen, wordt ze geboekt als voice-over en stemactrice, en geeft ze regelmatig zangworkshops aan bijvoorbeeld bedrijven. Met haar unieke en persoonlijke blogs, podcasts en social media posts bereikt ze inmiddels een grote groep volgers.

anne-ermens.com

Over annulering

  • Bij minder dan 6 aanmeldingen gaat de workshop niet door en wordt je bijdrage teruggestort.
  • Bij annulering tot 2 weken van tevoren krijg je het gehele bedrag terug, tot 1 week van tevoren de helft, en bij afmelding binnen een week voor aanvang is terugstorting niet mogelijk.

*Word Vocal Vibes Vriend en laat je verwennen!

Ontvang je onze Nieuwsbrief al?