Jouw moment

Herken jij dit?

  • Je zou best eens een solo op het podium willen doen, maar durft niet
  • Je zingt wel eens een solo, maar ervaart (te) veel zenuwen, faalangst of andere ongewenste emoties
  • Je zou graag meer uit je solo’s halen, technisch, muzikaal en/of theatraal

Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Bij Samen soleren ervaar en onderzoek je het solo zingen in een klein, veilig gezelschap. Begeleid door Elke Jansen op piano (of door jezelf) zing je een lied dat je thuis hebt voorbereid, en ontvangt daarna feedback en tips van de anderen. Iedere deelnemer ontvangt zo een individuele zangles van ongeveer een kwartier. Ter afsluiting zingt iedereen het lied nog eenmaal; een mini-concertje voor eigen publiek.

Jouw lied

Je kunt iedere stijl zingen die je wilt, van musical tot rock, van jazz tot klassiek. De bedoeling is dat je jouw lied van tevoren goed voorbereid (bij voorkeur uit het hoofd zingt), en de digitale bladmuziek/akkoorden uiterlijk een week van tevoren (dus vóór 8/10) naar Elke opstuurt (info@vocalvibes.nl). Als je geen bladmuziek of akkoorden kunt vinden, of graag wat advies wilt over het te kiezen nummer, neem dan ook (tijdig) contact op met Elke.

Eerst een keer kijken?

Dat kan! Als je in de toekomst misschien eens een keer wilt solo zingen, maar nu (nog) niet, of gewoon eens wilt kijken wat er in deze workshop gebeurt, dan ben je welkom als hospitant (maximaal 6). Hospitanten zingen geen solo maar mogen wel feedback geven, en (indien gewenst) meedoen met het inzingen.

Over de docent

Elke Jansen coacht zangers en zanggroepen, schrijft muziek en tekst op maat, is eindredacteur van ZINGmagazine en artistiek en zakelijk leider van Vocal Vibes. Met Vocal Vibes heeft Elke haar passie voor zingen inmiddels verheven tot missie: zoveel mogelijk mensen de magie van het zingen laten ervaren, delen en ontwikkelen.

Over annulering

  • Bij minder dan 6 aanmeldingen gaat de workshop niet door en wordt je bijdrage teruggestort
  • Bij annulering tot 2 weken van tevoren krijg je het gehele bedrag terug, tot 1 week van tevoren de helft, en bij afmelding binnen een week voor aanvang is terugstorting niet mogelijk

*Word Vocal Vibes Vriend en laat je verwennen!

Ontvang je onze Nieuwsbrief al?