Verras jezelf en de ander!

In twee uur tijd met z’n allen een toffe meerstemmige popsong from scratch instuderen én opnemen – dat is de Vocal Vibes Pop-up. En deze Pop-up wordt extra spectaculair vanwege de combinatie met een Flashmob; een verrassingsoptreden op een buitenlocatie in Arnhem.

Iedereen kan meedoen, jong, oud, beginner of gevorderd. Het verschil met een ‘gewone’ Pop-up is dat deelnemers het nummer al van tevoren krijgen toegestuurd (bladmuziek en oefentracks per stemsoort), zodat iedereen zich kan voorbereiden en het resultaat nóg mooier wordt. Je hoeft het niet uit je hoofd te kennen.

Onder leiding van Elke Jansen (piano) en Sander Gieling (percussie) studeren we het nummer in 1 uur in, maken vervolgens een opname en gaan aansluitend de straat op voor de Flashmob.

Je staat versteld van het resultaat! Zie bijvoorbeeld de videoclips van de Pop-ups Bublé, Queen en Harry Styles, resultaat van 1 uur repeteren.

Voor wie?
√ Je hebt enige tot ruime ervaring met meerstemmig zingen en houdt van ff knallen met z’n allen
√ Je houdt van avontuur en vindt het gaaf om mensen te verrassen met een optreden
√ Je vindt het bovendien super leuk om het resultaat achteraf te kunnen bewonderen en delen

Let’s join voices & make magic 💚


Veel zingen = veel korting 😃

Word Gezellige of Actieve Vriend en boek ALLE Inloopkoren (en vele andere activiteiten) direct met 20% korting! De Vriendenkorting wordt toegepast in combinatie met een code bij het afrekenen.


Over de niveaus

  1. Geen tot weinig ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  2. Enige tot ruime ervaring met zangles en/of meerstemmig zingen
  3. Veel ervaring met zangles en/of (complexe) meerstemmigheid; trefzekere en toonvaste stem

Over annulering

  • Bij minder dan 50 aanmeldingen gaat de Pop-up niet door
  • Bij annulering door Vocal Vibes wordt het gehele bedrag teruggestort
  • Bij annulering door de deelnemer wordt het ticket omgezet in een tegoedbon voor een singalong of inkoopkoor naar keuze. Deze tegoedbon is geldig tot 1 jaar na het annuleringsmoment.