Attentie: ivm de weersvoorspellingen is dit event vervroegd;
de starttijd wordt 13u ipv 15u.

Zingen op en aan het water!

Een uniek event om het Vocal Vibes seizoen af te sluiten: een zang-boottocht én een open podium op de kade bij WatersportCentrum Arnhem. Twee groepen van ieder maximaal 18 personen maken beurtelings een boottocht vol meerstemmige zang, onder leiding van Elke Jansen (piano) en Sander Gieling (percussie). In de tussentijd is er voor de andere groep een borrel en open podium op de gezellige scheepswerf aan Stadsblokkenweg 1. Na afloop van de tweede boottocht sluit de hele groep samen zingend af.

De Emanuel, een prachtige zandaak uit 1903, is eigendom van Petra en Kasper Helldorfer, onze gastheer en -vrouw tijdens de boottocht. Op de kade worden we welkom geheten door Scheepswerf-eigenaar Bart van Breeschoten, die samen met Mark Hiemstra het open podium begeleidt. In verband met beperkte tijd is het slim van tevoren aan te geven of je een lied op het podium wilt brengen. Je kunt je eigen instrument meenemen of anders gebruik maken van (karaoke-)begeleidingstracks, die in de meeste gevallen ter plekke kunnen worden opgezocht.

Deelnemers worden om 14.45u verwacht bij WatersportCentrum Arnhem, waar ter plekke de groep in tweeën wordt verdeeld (rekening houdend met gewenste combinaties).

Inclusief:
√ Bladmuziek
√ Boottocht van ong. 50 minuten (per groep)
√ Twee consumpties + borrelhapjes
√ Open podium met geluidsinstallatie en begeleidingstracks