Zingen van blad

Informatie

Datum:
za 13/11/21
Tijd:
10.30-14.30u
Locatie:
Huis van Puck, Kazerneplein 6-2 Arnhem
Docent:
Jelle Roosen
Aantal deelnemers:
15-25
Niveau:
Alle (koor)zangers, beginnend tot gevorderd, die noten willen leren lezen

Iedereen kan van blad zingen!

In deze uitgebreide workshop gaat docent Jelle Roosen op een constructieve, creatieve én vermakelijke manier in op deze oh zo bruikbare vaardigheid voor iedere (koor)zanger. Het mooie is: iedereen kan het leren, en veel sneller ook dan je denkt. En het is nog leuk ook!

Je herkent het vast wel: de nootjes dansen voor je neus, je bent al blij als je weet of het omhoog of omlaag gaat en ziet halverwege de pagina door de bomen het bos niet meer. Hoe gaaf is het als je daar de weg in leert vinden, en een eenvoudige melodie meteen van blad zou kunnen zingen? Duik in de wereld van beats, ritmes, doremi en dobbelstenen, en vind zingend je weg door het bos!

Wat betreft de RIVM-richtlijnen: met de workshops werken we niet met de CoronaCheck-app, maar kiezen voor een maximum aantal deelnemers, in een lokaal waar genoeg ruimte is om afstand van elkaar te houden.

Op zaterdag 16 oktober geeft Jelle Roosen een gratis webinar ‘Een kickstart van blad zingen’, een mooie kennismaking met dit onderwerp, en prachtige opmaat naar de live-workshop van 13 november.

Reserveer nu tickets!
standaard
€ 35,00
t/m 25 jaar
€ 27,50


Totaal