Vertel het met je stem

Informatie

Datum:
za 09/10/21
Tijd:
10.30-13u
Locatie:
Huis van Puck, Kazerneplein 6-2 Arnhem
Docent:
Juliette Dumoré
Aantal deelnemers:
15-25
Niveau:
Beginnend tot gevorderd, ook interessant voor dirigenten
Kosten:
standaard € 25,- / t/m 25 jaar € 20,-

In deze workshop ‘Vertel het met je stem’ leer je om meer uit je stem te halen. Wat wil je overbrengen als je zingt, en wat doe je met je stem om dat te benadrukken? Dirigent en zangcoach Juliette Dumoré neemt je op een speelse en uitnodigende manier mee in alle klankmogelijkheden, en en laat je zien en ervaren hoe je die verder kunt ontwikkelen. Dankzij de samenklanken die je als groep produceert worden de effecten extra hoor- en voelbaar.

De workshop borduurt voort op de gratis online-introductieworkshop van zondag 26 september, maar kan ook prima zonder deze introductie worden gevolgd.

Wat betreft de RIVM-richtlijnen: met de workshops werken we niet met de CoronaCheck-app, maar kiezen voor een maximum aantal deelnemers, in een lokaal waar genoeg ruimte is om afstand van elkaar te houden.

‘Juliette weet met haar enthousiasme en kennis vertrouwen te geven om uit te proberen, plezier te maken en te experimenteren. Een aanrader!’ 

‘Het was voor mij een eyeopener. Juliette legt alles super duidelijk uit, en doet het ook echt goed voor. Je voelt je vanzelf gestimuleerd om het met je eigen stem te ervaren.’

Reserveer nu tickets!
standaard
€ 25,00
t/m 25 jaar
€ 20,00


Totaal