ZomerFlashmob

Informatie

Datum:
vr 19/08/22
Tijd:
9.30-13u
Locatie:
Geheim (centrum Arnhem)
Aantal deelnemers:
Minimaal 30
Voorbereiding:
Twee (eenvoudige) partijen instuderen
Kosten:
€ 15,- (standaard) / € 10,- (t/m 25 jaar) incl. Eusebius Experience twv € 11,-

ZING, VERRAS EN GENIET

Na de onvergetelijke Flashmob ism Muziektheater De Plaats dient zich een nieuwe uitdaging aan: een ZomerFlashmob op een buitenlocatie in hartje Arnhem. Ook ditmaal bundelt Vocal Vibes de krachten met bijzondere partners. Zo stelt de Eusebiuskerk zich niet alleen beschikbaar als repetitielocatie, maar biedt alle deelnemers ook een gratis ticket (twv 11 euro) voor dé Eusebius Experience! Daarnaast is er nog een mystery guest die de Flashmob tot een werkelijk unieke belevenis maakt, voor zowel de Flashmobzangers als het nietsvermoedende publiek.

VAN ROCK CLASSIC TOT ZOMERHIT

Net als de exacte locatie, houden we ook het repertoire hier geheim. Een tipje van de sluier: we zingen een tijdloos, vet rocknummer (met een virtuoze rol voor onze mysterie guest), én een recente zomerhit waar iedereen vrolijk van wordt. De speciaal aangepaste tekst maakt het voor het publiek onweerstaanbaar om mee te gaan zingen.

IEDEREEN KAN MEEDOEN

Deelnemers aan de Flashmob ontvangen uiterlijk twee weken voor aanvang hun oefenpartij in de vorm van bladmuziek en ingezongen tracks. Op vrijdag 19 augustus komen we eerst bij elkaar in de Eusebiuskerk voor een uitgebreide repetitie, daarna is het showtime: in een uur tijd doen we de Flashmob 2x, op verschillende plekken. En na afloop is het natuurlijk tijd voor gezelligheid! Het niveau is laagdrempelig; iedereen kan meedoen – ook als je geen enkele ervaring hebt. Dusss…

Let’s join voices and make magic!

 

Ontvang je onze Nieuwsbrief al?

Reserveer nu tickets!
Standaard
€ 15,00
T/m 25 jaar
€ 10,00


Totaal