Kampvuurcafé 2020 – AFGELAST

Informatie

Datum:
za 27/06/20
Tijd:
Inloop vanaf 20u
Locatie:
Scoutingterrein De Waterberg, Deelenseweg 1 in Arnhem
Aantal deelnemers:
maximaal 200
Kosten:
Standaard € 12,- / Gereduceerd (t/m 25 jaar en Vocal Vibes Vrienden) € 9,50 / Overnachting € 4,50 p.p.

Let op: dit evenement is afgelast. Mensen die zich al hebben ingeschreven ontvangen hierover bericht, en krijgen hun geld terug. Uiteraard hopen we dat het volgend jaar wél kan doorgaan!

….

Op zaterdag 27 juni 2020 komen zangminnaars van heinde en ver voor alweer de vierde keer samen op Scoutingterrein De Waterberg, voor een avondje onvervalste kampvuurzang.

In de prachtige kampvuurkuil neemt de stemmen van Sander Gieling, Jos Jansen en Elke Jansen je mee langs onweerstaanbare evergreens, van Sinatra tot Sheeran tot Suzan en Freek, op een warm en soms onstuimig bedje van gitaar, percussie en piano. De songteksten kun je meelezen op een groot beeldscherm, en Herman de vuurman zorgt voor een knapperig kampvuur. Mooier kun je de zomer niet inluiden!

Overnachten op De Waterberg 
Voor degenen die niet van ophouden weten is er de mogelijkheid om op het terrein te overnachten in een zelf meegebrachte tent/camper/caravan, voor slechts € 4,50 p.p. Weliswaar spartaans (er zijn alleen toiletten, geen douches) maar wel oergezellig. Let op: caravans en campers mogen alleen op de parkeerplaats staan (die is wel mooi gelegen, tussen alle velden).

Goed om te weten 
• Vorig jaar was het uitverkocht, dus wees er snel bij
• Iedereen neemt zelf hapjes en drankjes mee
• Bij slecht weer gaat het Kampvuurcafé niet door en wordt het geld teruggestort
• Daags vóór het evenement ontvang je per mail alle relevante info