Kampvuurcafé (uitverkocht)

Informatie

Datum:
za 29/06/19
Tijd:
Vanaf 20u
Locatie:
Scoutingterrein De Waterberg, Deelenseweg 1 in Arnhem
Kosten:
Standaard € 10,- / Gereduceerd (t/m 25 jaar en Vocal Vibes Vrienden) € 7,50 / Overnachting € 4,- p.p.

Sorry, het Kampvuurcafé 2019 is helemaal uitverkocht! Na de zomer zijn we er weer, met het Vocal Vibes ZANGfestijn op zaterdag 28 september. Kijk bij Events.

Op zaterdag 29 juni 2019 is het weer zo ver: dan komen zangminnaars van heinde en ver voor de derde keer samen op Scoutingterrein De Waterberg, voor een avondje onvervalste kampvuurzang.

In de geheel vernieuwde kampvuurkuil neemt de vertrouwde stemmen van Jos Jansen, Sander Gieling en Elke Jansen je mee langs onweerstaanbare evergreens, van Denver tot Nielson, op een warm en soms onstuimig bedje van gitaar, percussie en piano. De songteksten kun je meelezen op een groot beeldscherm, en Herman de vuurman zorgt voor een knapperig kampvuur. Mooier kun je de zomer niet inluiden!

Overnachten op De Waterberg 
Voor degenen die niet van ophouden weten is er de mogelijkheid om op het terrein te overnachten in een zelf meegebrachte tent/camper/caravan, voor slechts € 4,- p.p. Weliswaar spartaans (er zijn alleen toiletten, geen douches) maar wel oergezellig. Let op: caravans en campers mogen alleen op de parkeerplaats staan (die is wel mooi gelegen, tussen alle velden).

Goed om te weten 
• Iedereen neemt zelf hapjes en drankjes mee
• Bij slecht weer gaat het Kampvuurcafé niet door en wordt het geld teruggestort
• Daags vóór het evenement ontvang je per mail alle relevante info

 

Tickets zijn niet (meer) te reserveren.