Kampvuurcafé 2021

Informatie

Datum:
za 11/09/21
Tijd:
20-24u, inloop vanaf 19.30u
Locatie:
Scoutingterrein De Waterberg, Deelenseweg 1 in Arnhem
Aantal deelnemers:
Maximaal 200
Kosten:
standaard € 15,- / t/m 25 jaar € 10,- / overnachting € 5,- p.p.

We mogen weer! 
Eindelijk is het weer zo ver: het Vocal Vibes Kampvuurcafé!! Op zaterdag 11 september 2021 komen zangminnaars van heinde en ver samen op Scoutingterrein De Waterberg in Arnhem, voor een avondje onvervalste kampvuurzang. Vorig jaar moesten we helaas overslaan, maar zoals het er nu naar uitziet kunnen we weer ouderwets los!

In de prachtige kampvuurkuil neemt de stemmen van Sander Gieling, Jos Jansen en Elke Jansen je mee langs onweerstaanbare evergreens, van Sinatra tot Sheeran tot Suzan en Freek, op een warm en soms onstuimig bedje van gitaar, percussie en piano. De songteksten kun je meelezen op een groot beeldscherm, en Herman de vuurman zorgt voor een knapperig kampvuur.

Overnachten op De Waterberg 
Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om op het terrein te overnachten in een zelf meegebrachte tent/camper/caravan, voor slechts € 5,- p.p. Wees voorbereid: er zijn alleen toiletten en koudwaterkranen, dus geen douches. En caravans en campers mogen alleen op de parkeerplaats staan (die is wel mooi gelegen, tussen alle velden).

Parkeren 
Op de Deelense weg is voldoende plek om te parkeren. De parkeerplaatsen op het terrein zelf zijn gereserveerd voor invaliden en campinggasten.

Ook goed om te weten 
• Het vorige Kampvuurcafé was uitverkocht, dus meld je snel aan!
• Na voorinschrijving ontvang je uiterlijk vijf dagen van tevoren een bericht of het definitief doorgaat, inclusief betaallink.
• Bij slecht weer wijken we uit naar zaterdag 18 september.
• Iedereen neemt zelf hapjes en drankjes mee.
• Wat betreft de coronavoorschriften volgen wij de RIVM-richtlijnen, en vragen bij de ingang om een geldig coronatoegangsbewijs (een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of bewijs van herstel), via de CoronaCheck-app of op papier. Hierdoor hoeven we geen afstand te houden, en kunnen optimaal genieten van het Kampvuurcafé. Op het terrein is voldoende ruimte voor degenen die wél graag afstand blijven bewaren.

Reserveer nu tickets!
Standaard
€ 15,00
T/m 25 jaar
€ 10,00
Overnachting
€ 5,00


Totaal