FLASHMOB Op het puin

Informatie

Datum:
vr 06/05/22
Tijd:
vr 6/5 19u • za 7/5 15u en 19u • zo 8/5 14u
Locatie:
Geheim
Aantal deelnemers:
50-100
Voorbereiding:
Partij instuderen, 1 uur repetitie op zondagochtend 1 mei
Kosten:
€ 12,50 (standaard) / € 7,50 (t/m 25 jaar)

Wil jij onderdeel worden van een groot kippenvelmoment? Doe mee aan Flashmob Op het puin! Een samenwerking van Muziektheater De Plaats en zangplatform Vocal Vibes, met uitvoeringen op 6, 7 en 8 mei op een prachtige locatie in Arnhem.

De Plaats presenteert deze dagen een live-reprise van hun muziektheaterspektakel Op het puin – en dan nu. Voor deze voorstelling, die in mei 2021 geheel online werd vertoond, ontving De Plaats afgelopen november de Gelderse Roos Prijs 2021. Met de reprise biedt De Plaats het publiek alsnog een kans dit spektakel live te bezoeken. Op het puin – en dan nu is een multidisciplinaire totaalervaring met de stad Arnhem als decor. De voorstelling start in de Eusebiuskerk en verplaatst zich daarna naar Focus Filmtheater en Rozet. Ergens zal er een moment zijn waarop het publiek wordt overweldigd door een groot Flasmobkoor.

IEDEREEN KAN MEEDOEN

Deelnemers aan de Flashmob ontvangen uiterlijk twee weken voor aanvang hun oefenpartij in de vorm van bladmuziek en een ingezongen track. Het stuk – gecomponeerd door niemand minder dan de Arnhemse singer-songwriter LAVALU – is tweestemmig; je kunt na het beluisteren van de oefentracks zelf kiezen welke stem je graag zingt. Iedereen kan meedoen – ook als je geen enkele ervaring hebt!

GRATIS MAALTIJD VOOR SNELLE BESLISSERS

Er zijn in totaal vier voorstellingen: vr 6 mei 19u, za 7 mei 15u én 19u, en zo 8 mei 14u. Als deelnemer aan de Flashmob kun je zelf kiezen aan welke voorstellingen je meedoet (het totaalbedrag blijft € 12,50); bij voorkeur minstens twee, het liefst op twee verschillende dagen. Na aanmelding ontvang je binnen een paar werkdagen een mailtje om je mogelijkheden door te kunnen geven. Als je zaterdag zowel de middag als avond meedoet, ontvang je van De Plaats een gratis maaltijd tussendoor (zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!). Op zondag 1 mei van 13-14u is er gelegenheid om het stuk te oefenen onder leiding van Elke Jansen (niet verplicht, wel handig en vooral heel gezellig). Componist LAVALU is dan ook aanwezig voor de finetuning.

KIPPENVEL…

Je begrijpt dat we hier niet het precieze waar en hoe kunnen verklappen (anders zou het geen Flashmob zijn), maar ga ervan uit dat je al zingend onderdeel wordt van een groot kippenvelmoment – zowel voor het publiek als voor jou als uitvoerder…

Op de website van Muziektheater De Plaats vind je oa de trailer en een documentaire van Op het puin – en dan nu, plus de mogelijkheid om je publiek alvast een kaartje te laten bestellen 🙂

 

Ontvang je onze Nieuwsbrief al?

Reserveer nu tickets!
Standaard
€ 12,50
T/m 25 jaar
€ 7,50


Totaal