Castle Christmas 2020

Informatie

Datum:
zo 13/12/20
Tijd:
15u (op locatie) en 17u (op locatie & met livestream)
Locatie:
Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27 in Doornenburg
Kosten:
Ridderzaal-ticket: € 17,50 • Livestream-ticket (17u) : € 7,50 per adres

Castle Christmas: de ultieme mix van kerstmis, kasteel en koor. Al drie jaar achter elkaar trakteert projectkoor Vocal Virus de prachtige Ridderzaal van Kasteel Doornenburg op vocale kerstpareltjes in de meest uiteenlopende stijlen, van Mozart tot Michael Bublé, a capella of begeleid op de vleugel door muzikaal leider Elke Jansen.

Geheel in harmonie met de coronavoorschriften splitst het koor zich ditmaal op in kleine ensembles. Deze ensembles, van duo tot sextet, betreden op zondag 13 december 2020 afwisselend het podium, voor een klein maar fijn publiek in een sfeervolle tafeltjes-opstelling. Exclusief, en coronaproof.

Livestream
Nieuw: beleef Castle Christmas live in je eigen huiskamer! Vanwege de strenge voorschriften mogen er dit jaar maximaal 30 personen in de Ridderzaal. Maar niet getreurd: via een exclusieve, professionele livestream wordt het mogelijk om dit concert (van 17u) bij te wonen vanuit iedere willekeurige woonkamer. Voordelig, praktisch en ook nog eens milieuvriendelijk. Kies je voor de exclusieve kasteelbeleving, of gezellig met z’n allen in kersttrui of pyjama, thuis voor de buis? Het kan allemaal!

  • Zondag 13 december, keuze uit twee concerten: 15u en 17u (duur: ongeveer 70 minuten per concert)
  • Ridderzaal-tickets (15u en 17u): € 17,50, binnenkort te reserveren via de site van Kasteel Doornenburg
  • Livestream-ticket (17u): € 7,50 per adres (ongeacht aantal kijkers), reserveren via deze site

Reserveer nu tickets!
Livestream 17u
€ 7,50


Totaal