Vocal Vibes Vieruurtje

Informatie

Datum:
zo 05/04/20
Tijd:
16-17u (inloggen vanaf 15.30u*)
Locatie:
Je eigen huiskamer
Aantal deelnemers:
maximaal 100
Voorbereiding:
Zoom installeren: https://zoom.us/signup

Samen zingen vanuit je eigen huiskamer!

Nu we eventjes niet in één ruimte met elkaar mogen samenkomen, ben je de komende tijd iedere zondag om 16u virtueel welkom in de huiskamer van Elke Jansen voor een heerlijk uurtje samen zingen. Het werkt heel simpel: als je een ticket bestelt, ontvang je een linkje via je mailadres, waarmee je vanaf 15.30u* direct online kunt aansluiten bij het zanggezelschap. Hiervoor moet je wel even Zoom installeren op je computer, telefoon of tablet. Dat kan via deze link.

Het mooie is dat je iedereen in beeld krijgt, dat geeft natuurlijk een enorm gevoel van saamhorigheid. Je hoort elkaars stemmen tijdens het zingen niet (want dat zou niet werken vanwege de vertraging t.o.v. het beeld), maar wel de zang en het pianospel van Elke. Zodat je lekker ongegeneerd in je eigen huiskamer kunt mee-blèren. Tussen de nummers door is er steeds even tijd om te chatten. Food for the soul!

Op Facebook** bepalen we met z’n allen van tevoren onze top tien, oftewel de nummers die we samen gaan zingen. De songteksten kun je tijdens het Vieruurtje live meelezen via schermdeling, zodat je geen woord van de nummers hoeft te missen.

Schenk die borrel maar vast in, en let’s join voices!!

 

* Als je nog niet eerder met Zoom hebt gewerkt, graag om 15.30u alvast even aansluiten om zeker te weten dat het werkt, zodat we ook echt om 16u kunnen starten. Al eerder meegedaan? Dan graag tussen 15.45u en 16u aansluiten.

** Niet op Facebook? Stuur een mailtje naar info@vocalvibes.nl en ontvang de keuzelijst per mail. Dit kan tot één dag voorafgaand aan het Vieruurtje, dus uiterlijk zaterdag.