Vieruurtje: Spring fever

Informatie

Datum:
zo 14/03/21
Tijd:
16-17.15u
Locatie:
Je eigen huiskamer

Iedere tweede zondag van de maand evergreens zingen met Sander en Elke, vanuit je eigen huiskamer! Van Sinatra tot Sheeran, van jazz standard tot guilty pleasure, en dat alles op een fijn bedje van tweestemmige zang, piano en percussie. Dat is het Vocal Vibes Vieruurtje. En jij kiest wat je ervoor over hebt.

Thema 14/3: Spring fever
De lente is natuurlijk een prachtige inspiratiebron voor een zinderend zanguurtje. Groei, kracht, beloftes, malse regen en frisse zonneschijn. En oh, als die terrassen toch weer opengaan… Spring fever!

Hoe werkt het?
Als je een plaats reserveert, ontvang je direct een bevestigingsmailtje* met de nodige aanwijzingen. Uiterlijk een kwartier voor aanvang mailen we je een linkje* naar de singalong. Tijdens het zingen hoor je elkaars stemmen niet (want dat zou niet werken vanwege de vertraging), maar wél de zang en begeleiding van Sander en Elke. De songteksten kun je live meelezen op je scherm. En tussen de nummers door is er volop interactie en lol. Kortom: food for the soul!

Tarieven
Jij bepaalt zelf wat je wilt betalen! Kan of wil je even niet zoveel missen, dan betaal je het ‘budgettarief’. Het ‘normale’ tarief doet recht aan het professionele product dat Sander en Elke leveren. En met het ‘extra steun’-tarief beteken je voor Vocal Vibes net dat beetje extra, in deze pittige tijden voor de kunstensector. Doe wat voor jou past en goed voelt, dan voelt het ook goed voor ons!

* Niet ontvangen? Dan is er iets misgegaan met je mailadres; stuur ons in dat geval even direct een mailtje.

Tickets zijn niet (meer) te reserveren.