Mamma mia

Informatie

Datum:
zo 17/05/20
Tijd:
12-13u
Locatie:
je eigen huiskamer
Aantal deelnemers:
maximaal 100 (online)

Samen zingen vanuit je eigen huiskamer!
Nu we eventjes niet met elkaar mogen samenkomen, ben je de komende tijd om de week op zondag om 12u virtueel welkom in de huiskamer van Elke Jansen voor een heerlijk uurtje samen zingen. Gratis en voor niets!

Het werkt heel simpel: als je een plaats reserveert (dat kan tot uiterlijk een dag van tevoren), ontvang je een half uur voor aanvang een linkje via je mailadres, waarmee je direct online aansluit bij het zanggezelschap. Tijdens het zingen hoor je elkaars stemmen niet (want dat zou niet werken vanwege de vertraging), maar wel de zang en het pianospel van Elke. Zodat je lekker ongegeneerd in je eigen huiskamer kunt mee-blèren. Het mooie is dat je iedereen in beeld krijgt, dat geeft een enorm gevoel van saamhorigheid. En tussen de nummers door is er volop interactie en lol. Kortom: food for the soul!

Repertoire:  Mamma mia
Tijdens het Twaalfuurtje beslissen we samen wat er gezongen wordt! In een live poll kan iedereen meestemmen op de keuzenummers. Met moederdag net achter ons gaan we ditmaal voor het thema ‘Mamma Mia’, oftewel nummers van ABBA, en een paar uitstapjes naar andere tijdloze musicals. Leuk voor alle generaties!