Kerst-singalong (hybride)

Informatie

Datum:
zo 19/12/21
Tijd:
15.30-16.45u
Locatie:
Thuis (online) en op locatie: Plein op 3 in Rozet, Kortestraat 16 Arnhem (via hoofdingang)
Aantal deelnemers:
Maximaal 50 op locatie (nog enkele tickets), online no limits :-)
Voorbereiding:
Meenemen: coronatoegangsbewijs en ID (vanaf 13 jaar)
Kosten:
Online: gratis (vrijwillige bijdrage achteraf) / op locatie (incl. koffie/thee en appeltaart): standaard € 15,- / t/m 25 jaar € 10,-

Helaas, het maximum aantal deelnemers (50) in Rozet is inmiddels bereikt. Wel is er een wachtlijst voor het geval dat iemand zich afmeldt. Stuur ons een mailtje om je hiervoor aan te melden. Wil je vanuit huis meezingen? Dat kan zeker! Zie het linkje hieronder.

 

Nieuw: hybride Kerst-singalong!

Samen kerstliedjes kwelen onder het genot van een kop koffie of thee en appeltaart; of zing je dit jaar gezellig mee vanuit je huiskamer? Het kan allebei!

Geheel in lijn met de huidige mogelijkheden klinken onze Christmas Carols zowel in Rozet als vanuit huis. Als vanouds zingen we kerstklassiekers, smeuïge Christmas Carols, en voor de liefhebber ook een paar meerstemmige deuntjes. Rozet zorgt voor koffie/thee en eersteklas appelgebak* in de sfeervolle Plein op 3-zaal. Kerst klonk en smaakte nog nooit zo lekker!

Elke Jansen zit achter de vleugel, de teksten worden geprojecteerd op schermen, en de knusse opstelling in twee richtingen zorgt voor het ultieme kerstgevoel. De camera’s van Rozet en de interactie met het thuispubliek maken het voor iedereen tot een onvergetelijk meezingfeest. Let’s join voices and make magic!

• Wil je dit kerstzangfeest vanuit je huiskamer gratis meebeleven? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier!

*Rozet serveert de inmiddels vermaarde DROOM!taart. Uiteraard mét slagroom 🙂

 

Wat betreft de coronavoorschriften volgen wij in Rozet de RIVM-richtlijnen, en vragen om een geldig coronatoegangsbewijs (een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of bewijs van herstel) en een identiteitsbewijs. Daarnaast geldt momenteel de anderhalve-meterregel voor mensen die niet uit één huishouden komen, en vaste zitplaatsen.

Ontvang je onze Nieuwsbrief al?