Familiekerst

Informatie

Datum:
zo 19/12/21
Tijd:
13:00-13:45u
Locatie:
Plein op 3 in Rozet, Kortestraat 16 Arnhem
Aantal deelnemers:
Maximaal 125
Voorbereiding:
Meenemen: coronatoegangsbewijs en ID (vanaf 13 jaar)
Kosten:
Standaard: € 7,50 / Kinderen 4-12 jaar: € 4,- / Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Let op: dit evenement is gecanceld

In verband met de recent aangescherpte coronamaatregelen achten we het niet verantwoord het Familie-kerstzangcafé door te laten gaan. Het tweede event, Kerst met appeltaart gaat wel door, met inachtneming van de extra veiligheidsmaatregelen (vaste zitplaatsen en 1,5m afstand). Mensen die al een ticket hebben geboekt voor het Familie-kerstzangcafé ontvangen hierover een bericht per mail.

 

Kerstliedjes zingen met de hele familie! Tijdens deze allereerste familie-editie van het Vocal Vibes Kerstzangcafé zingen we drie kwartier lang kerstrepertoire voor jong en oud. Vrolijke, hartverwarmende liedjes, grotendeels Nederlandstalig, van de onmisbare klassiekers tot leuk eigentijds repertoire. Soms nemen we even de tijd om een nieuw liedje te leren kennen, dan zingen we weer uit volle borst de kerstkrakers van alle tijden.

Elke Jansen zit achter de vleugel, de teksten worden geprojecteerd op schermen, en de knusse opstelling in twee richtingen zorgt voor het ultieme kerstgevoel. Neem niets mee behalve je stem, en zing met elkaar de kerststerren van de hemel!

Let op: in de reservering graag ook het aantal kinderen t/m 3 jaar aangeven, ivm het maximum aantal deelnemers.

 

Wat betreft de coronavoorschriften volgen wij de RIVM-richtlijnen, en vragen bij de grotere evenementen om een geldig coronatoegangsbewijs (een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of bewijs van herstel) en een identiteitsbewijs. Daarnaast geldt momenteel de anderhalve-meterregel voor mensen die niet uit één huishouden komen, en vaste zitplaatsen.

Ontvang je onze Nieuwsbrief al?