Vocal Vibes Café

Het Vocal Vibes Café is er voor iedereen die ook maar íéts met zingen heeft. Zondagochtend, een mooi café, lekkere koffie, fijne mensen. En dan het hoofdingrediënt: samen zingen!

Pop, jazz, blues en soul evergreens, nostalgisch Nederlands of een guilty pleasure, alles komt voorbij. De teksten verschijnen op een groot scherm, en Elke Jukebox Jansen zweept je op met piano en zang. Iedereen kan zingen, dus iedereen is welkom.

Heb je al jaren zangles, of zit je op een koor? Vergeet die bladmuziek, vergeet die techniek, en zing gewoon eens lekker uit. Ben je een in de kiem gesmoorde meesterbrommer, miskende badkamersopraan, Voice of Holland in de dop, of heb je geen idee? Dan is dit je kans je anoniem te laten aansteken door de zingende medemens. Pas op: er is geen weg terug.

Vanaf oktober 2018 vinden de Vocal Vibes Cafés iedere tweede zondag (m.u.v. december en april) plaats in de prachtige Van Ranzowzaal van Dudok Arnhem. De zangcafés starten altijd om 11.30u en eindigen om 13.30u (Kerst uitgezonderd). Aansluitend kun je gebruikmaken van een exclusief Vocal Vibes lunchbuffet.

Klik op een datum voor meer info, en reserveer nu een ticket!

LOCATIE

Dudok Arnhem
Koningstraat 40
6811 DH Arnhem